Ναυτιλιακό Πρακτορείο - Εξυπηρέτηση Σκαφών, Σάμη - Κεφαλονιά

language

 • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - GDPR

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο της εταιρείας Sea Supplies LTD. Η εταιρία μας σέβεται το απόρρητό σας, δεσμεύεται να το προστατεύει και θέλει να ενημερώνεστε για τους τρόπους με τους οποίους προστατεύουμε, χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες και τα δεδομένα που συλλέγουμε.

 

 • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η παρούσα δήλωση απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη οποιασδήποτε σελίδας αυτού του ιστότοπου (www.seasupplies.gr). Όλοι οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι αποποιήσεις ευθυνών ή άλλες νόμιμες υποβολές σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα αυτού του ιστότοπου θα θεωρείται ότι εμφανίζονται στο κείμενο και περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο. Με την  χρήση αυτής της ιστοσελίδας δηλώνετε ότι συμφωνείτε αυτόματα με τους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

 

 • ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Η ιστοσελίδα www.seasupplies.gr ανήκει στην εταιρεία Α. ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. νομίμως εκπροσωπούμενη. Οι χρήστες  δεν επιτρέπεται να αντιγράφουν, να αναπαράγουν, να διανέμουν, να διασκορπίζουν, να πωλούν, να δημοσιεύουν και να κυκλοφορούν με οποιονδήποτε τρόπο υλικό από αυτόν τον ιστότοπο. Τα γραφικά, οι εικόνες, οι φωτογραφίες και τα έργα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγραφέα (πνευματικά δικαιώματα) και δεν μπορούν να αναπαραχθούν με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Τροποποίηση των υλικών ή χρήση για άλλους σκοπούς θα διωχθούν.

 

 • ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους με άλλους ιστότοπους που έχουν καταρτισθεί από τρίτους για την ευκολία των χρηστών.  Η εταιρεία Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν εσφαλμένες πληροφορίες ή παραλείψεις που περιέχονται σε αυτές τις συνδεόμενες σελίδες ή για τυχόν ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση τους και αποποιείται κάθε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των συνδέσμων και στις οποίες ο χρήστης έχει πρόσβαση με  δική του ευθύνη.

 

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η  "Πολιτική Απορρήτου" σας ενημερώνει για τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών που λαμβάνουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.seasupplies.gr ή οποιουδήποτε άλλου ιστότοπου, domain ή τομέα που φιλοξενείται ή λειτουργεί μέσω των Υπηρεσιών μας ή μέρους αυτών (μαζί με την "Ιστοσελίδα" μας) και όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών μας που διατίθενται μέσω του Δικτυακού Τόπου ή άλλων σχετικών ιστότοπων, εφαρμογών, ηλεκτρονικών κρατήσεων ή καναλιών διανομής, και μπορεί να λειτουργήσει μέσω αυτού ("Υπηρεσίες"). Η παρούσα Πολιτική ισχύει για τις πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω της Ιστοσελίδας ή των Υπηρεσιών, όταν έχετε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο που εμφανίζεται στον Ιστότοπο ή είναι διαθέσιμο μέσω των Υπηρεσιών ή που εμείς συλλέγουμε για λογαριασμό σας ως μέρος των Υπηρεσιών. Η παρούσα Πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων ("Όροι Χρήσης"). Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική ή δεν συμφωνείτε με αυτήν, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων ("DPO") χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα: dpo@seasupplies.gr.

 

 • ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η εταιρεία μας ζητά από τους πελάτες να παρέχουν προσωπικά στοιχεία, τα οποία περιλαμβάνουν ατομικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες, όταν πραγματοποιούν online αιτήματα για την παροχή υπηρεσιών από την εταιρεία μας, όπως όνομα, επώνυμο, φυσική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας ("Προσωπικές πληροφορίες"). Αυτές οι Προσωπικές Πληροφορίες είναι απαραίτητες για  την παροχή υπηρεσιών, την επικοινωνία με πελάτες, συνεργάτες ή προμηθευτές σχετικά με τις Υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρία μας, την προστασία του νόμιμου συμφέροντος και την τήρηση των νομικών και οικονομικών υποχρεώσεων στις οποίες υπόκεινται. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε ή μοιραζόμαστε τις πληροφορίες των χρηστών με τρίτους εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα, συναινείτε στη συλλογή, αποθήκευση, χρήση, αποκάλυψη και άλλες χρήσεις των Προσωπικών σας Πληροφοριών όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Προτρέπουμε τους χρήστες του ιστότοπού μας να διαβάσουν προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου και να την χρησιμοποιήσουν για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις ως προς τη χρήση αυτού.

 

 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Η εταιρεία Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ Κ ΣΙΑ Ε.Ε. συλλέγει προσωπικές πληροφορίες, όπως:

 • Το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού σας κινητού ή και σταθερού τηλεφώνου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και της φυσικής σας διεύθυνσης, τον αριθμό άδειας οδήγησης και την ημερομηνία λήξης της, τις πληροφορίες επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης και την ημερομηνία γέννησης, αλληλοεπιδρώντας με τον ιστότοπο.
 • Πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία ή παρόμοιες πληροφορίες βάσει τοποθεσίας.
 • Στοιχεία χρέωσης, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής κάρτας και της διεύθυνσης χρέωσης, εφόσον επιλέξετε να μας στείλετε (με κρυπτογράφηση SSL 2048-bit) για επεξεργασία off-line.
 • Εάν πραγματοποιείτε οποιαδήποτε πληρωμή μέσω του PayPal Payment Gateway με πιστοποιητικό SSL, δε συλλέγουμε στοιχεία πιστωτικής κάρτας.
 • Συμπληρωματικές πληροφορίες επικοινωνίας σχετικά με εσάς τις οποίες μπορούμε να λάβουμε μέσω τρίτων με τους οποίους συνεργαζόμαστε για θέματα που αφορούν την εταιρεία μας.

 

Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, λαμβάνουμε και καταγράφουμε αυτόματα πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης ή την κινητή πλατφόρμα σας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, της διεύθυνσης IP, των πληροφοριών cookie και της δραστηριότητας στον Ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στα αρχεία καταγραφής διακομιστών μας για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας.

 

 • ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τους παρακάτω λόγους:

 • Ενημέρωση των υπαλλήλων και συνεργατών της εταιρίας σχετικά με το αίτημά σας, τις πληρωμές σας, τις Υπηρεσίες μας καθώς και κάθε δραστηριότητα της εταιρείας μας.
 • Ενημέρωση των εταιρικών αρχείων με σκοπό τη διατήρηση αρχείων πελατών.
 • Προστασία του νόμιμου συμφέροντος της εταιρείας.
 • Συμμόρφωση με τις νομικές και οικονομικές κανονιστικές υποχρεώσεις στις οποίες υπόκεινται οι εταιρίες.
 • Βελτίωση της Εταιρείας και της Ιστοσελίδας μας.
 • Πρόληψη παράνομων δραστηριοτήτων.
 • Αξιολόγηση του μάρκετινγκ μας και για σκοπούς έρευνας, εκπαίδευσης και ανάλυσης της εταιρείας.

 

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτή την ενότητα. Υποβάλλοντας αυτές τις πληροφορίες σε εμάς, θεωρείται  ότι έχετε συμφωνήσει στην επικοινωνία μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώνετε. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο μέχρι να μας ενημερώσετε εγγράφως ότι δεν επιθυμείτε πλέον να επικοινωνούμε μαζί σας.

 

 • ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λαμβάνουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες από διάφορες πηγές:

 • Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς τα προσωπικά σας στοιχεία για να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας.
 • Όταν χρησιμοποιείτε ή έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας σε σχέση με τις υπηρεσίες μας.
 • Όταν αποστέλλετε μέσω του ιστότοπου μας Φόρμα Αίτησης Υπηρεσίας, Φόρμα ενδιαφέροντος ή/και Φόρμα Επικοινωνίας.
 • Από παρόχους τρίτων, υπηρεσίες και δημόσιο μητρώο (για παράδειγμα, πωλητές αναλύσεων κυκλοφορίας, όπως το Google / Google Analytics).

 

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

Η εταιρεία Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ Κ ΣΙΑ Ε.Ε.  χρησιμοποιεί διαδραστικά και τεχνολογικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, μετατροπή ή καταστροφή. Είναι εύλογο, ο ιστότοπος www.seasupplies.gr να χρησιμοποιεί ενήμερο Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL (έγκυρου τρίτου εκδότη) καθώς και κρυπτογράφηση, προστασία με κωδικό πρόσβασης, τείχη προστασίας, εσωτερικούς περιορισμούς και άλλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες.

Λαμβάνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των πληροφοριών, ωστόσο δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις πράξεις εκείνων που αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή κατάχρηση του ιστότοπού μας και δεν παρέχουμε καμία εγγύηση, ρητή, σιωπηρή ή με άλλο τρόπο, ότι θα αποτρέψουμε την πρόσβαση αυτή και αποποιούμαστε κάθε ευθύνη σε αυτή την περίπτωση.

 

 • ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Μπορείτε να αιτηθείτε:

 • να λάβετε επιβεβαίωση ως προς το εάν οι Προσωπικές Πληροφορίες που αφορούν εσάς υποβάλλονται σε επεξεργασία και να έχετε πρόσβαση στις αποθηκευμένες Προσωπικές σας Πληροφορίες μαζί με συμπληρωματικές συλλεγείσες πληροφορίες.
 • να λάβετε αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που κατέχουμε άμεσα σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή,
 • να ζητήστε τη διόρθωση των Προσωπικών σας Πληροφοριών που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας,
 • να ζητήστε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Πληροφοριών,
 • περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων από εμάς.

 

Για κάθε ερώτηση ή σχόλια ή αν θέλετε να ενημερώσετε, να διαγράψετε ή να αλλάξετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε ή έχετε ανησυχίες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε οποιοδήποτε ζήτημα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων ("DPΟ") μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dpo@seasupplies.gr) ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: SEA SUPPLIES LTD – SAMI PORT RENT A CAR, Α. ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., Λεωφ. Αγγλίας, Σάμη Κεφαλονιάς, 280-80.

 

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό και ενημερωτικά δελτία σχετικά με την εταιρεία Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΙ ΣΙΑ Ε.Ε. μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτά τα υλικά μάρκετινγκ / ενημερωτικά δελτία θα σας επιτρέπουν να αρνηθείτε ή να λαμβάνετε περαιτέρω προσφορές μάρκετινγκ από εμάς. Αν καταργήσετε την εγγραφή σας, αυτόματα θα καταργήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από τη λίστα διανομής μάρκετινγκ. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και αν έχετε διαγραφεί από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ από εμάς, ενδέχεται να σας στείλουμε άλλους τύπους σημαντικών επικοινωνιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ανακοινώσεις σχετικά με την Εταιρεία ή σχετικά με τον ατομικό σας λογαριασμό.

 

 • COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες στον ιστότοπό μας. Ένα "cookie" είναι ένα μικρό κομμάτι πληροφοριών που ένας ιστότοπος εκχωρεί στη συσκευή σας κατά την προβολή ενός ιστότοπου. Τα cookies είναι πολύ χρήσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Αυτοί οι στόχοι περιλαμβάνουν την αποτελεσματική πλοήγηση μεταξύ των σελίδων, την αυτόματη ενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών, την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας και την ταχύτερη και ευκολότερη διεξαγωγή της αλληλεπίδρασης μεταξύ εσάς και του ιστοτόπου μας. Τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις που βλέπετε είναι σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας και να συντάξετε στατιστικά δεδομένα σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας σας.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης και να διαγράψετε όλα τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, τροποποιώντας κατάλληλα τις προτιμήσεις του προγράμματος περιήγησης. Η απενεργοποίηση των cookies επηρεάζει την καλή λειτουργία ενός ιστότοπου.

 

 • ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία για όσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας και, αν χρειαστεί, για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να εφαρμόσουμε τις πολιτικές της εταιρείας μας. Οι περίοδοι διατήρησης θα καθοριστούν λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγονται και τον σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις που ισχύουν για την κατάσταση και την ανάγκη να καταστραφούν οι παρωχημένες, αχρησιμοποίητες πληροφορίες το νωρίτερα εύλογο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, θα διατηρούμε αρχεία που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες πελατών, επικοινωνίες και οτιδήποτε άλλο απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

 

 • ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η εταιρεία Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. δικαιούται να μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες μόνο με συνεργάτες ή προμηθευτές προκειμένου να εκπληρώσουν τις Υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. Οι οργανισμοί αυτοί θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πληροφορίες που απαιτούνται για να μπορέσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς εμάς. Θα αποκαλύψουμε μόνο τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας εάν πιστεύουμε εύλογα ότι οφείλουμε να το πράξουμε με νόμους, κανονισμούς ή άλλη κυβερνητική αρχή ή για να προστατευτούμε από απάτες. Μπορούμε να μεταφέρουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε μια διάδοχο εταιρεία μετά από συγχώνευση, ενοποίηση ή άλλη εταιρική αναδιοργάνωση στην οποία συμμετέχει η Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Η εν λόγω διάδοχη εταιρεία θα δεσμεύεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να συνδέεται με άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο οι οποίοι δεν ελέγχονται ή διατηρούνται από τη Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Οι σύνδεσμοι αυτοί δεν συνιστούν την υποστήριξη της παραπάνω εταιρίας από τους άλλους δικτυακούς τόπους, το περιεχόμενό τους ή τα πρόσωπα ή τις οντότητες που συνδέονται με αυτόν. Αναγνωρίζεται ότι η Α.ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. παρέχει αυτούς τους συνδέσμους προς εσάς μόνο για ευκολία και συμφωνείτε ότι η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο τέτοιων τοποθεσιών. Η χρήση αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων υπόκειται στους αντίστοιχους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στους συνδεδεμένους ιστότοπους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία οποιονδήποτε προσωπικών δεδομένων που παρέχετε σε ιστότοπους τρίτων.

 

 • ONLINE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για τις ηλεκτρονικές μας δραστηριότητες, ισχύει για τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα www.seasupplies.gr και για πληροφορίες που μοιράζονται ή/και συλλέγονται σε αυτές. Αυτή η Πολιτική δεν ισχύει και για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός διαδικτύου (off-line), στο φυσικό κατάστημα ή μέσω καναλιών διαφορετικών από αυτό τον ιστότοπο.

 

 • ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, τη χρήση της υπηρεσίας μας ή/και την παροχή δεδομένων, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι ορισμένες από τις πληροφορίες σας (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών) ενδέχεται να μεταδοθούν, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να διατηρηθούν εκτός της έδρας μας. Ειδικές πληροφορίες σχετικά με τη διαβίβαση δεδομένων προς/από τον ΕΟΧ (Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο) και τις ΗΠΑ, καθώς και διαδικασίες επίλυσης διαφορών, περιγράφονται παρακάτω.

 

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Τα υποκείμενα δεδομένων της ΕΕ (Ευρωπαϊκής Ένωσης) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ορισμένοι παραλήπτες δεδομένων ενδέχεται να βρίσκονται εκτός του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος). Σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ [679/2016 ("GDPR")], θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας μόνο σε χώρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πως παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων ή συνάπτουν νομικές συμφωνίες εξασφαλίζοντας επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων.

Η μεταφορά δεδομένων σε παραλήπτες με έδρα τις ΗΠΑ γίνεται σύμφωνα με το Πλαίσιο Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ και το Πλαίσιο ασπίδας προστασίας της ΕΛΒΕΤΙΑΣ-ΗΠΑ όπως καθορίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και τη διατήρηση προσωπικών πληροφοριών από την Ευρωπαϊκή Ένωση των χωρών μελών και της Ελβετίας. Με την επιφύλαξη του GDPR ή οποιουδήποτε άλλου εφαρμοστέου νόμου ή κανονισμού, εάν υπάρχει κάποια σύγκρουση μεταξύ των πολιτικών της παρούσας Πολιτικής Απόρρητου και των Αρχών Ασφάλειας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα διέπονται οι Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Ασπίδα Προστασίας Ιδιωτικού Απόρρητου, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.privacyshield.gov

 

 

 • ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 30 Μαρτίου 2020.

 

 

SEA SUPPLIES LTD
ΛΕΩΦ. ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΑΜΗ, 280-80, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

 • ΤΗΛ: (+30) 26740-22127
 • ΦΑΞ: (+30) 26740-22525
COPYRIGHT © 2020  |  ALL RIGHTS RESERVED ® SEA SUPPLIES LTD  |  MHTE 0458E81000077201   |  ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
COPYRIGHT © 2020  |  ALL RIGHTS RESERVED ® SEA SUPPLIES LTD
MHTE 0458E81000077201  | 
ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

MENU

a