Ναυτιλιακό Πρακτορείο - Εξυπηρέτηση Σκαφών, Σάμη - Κεφαλονιά

language

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEA SUPPLIES

Η Sea Supplies έχει εδραιώσει στρατηγικές συνεργασίες με παρόχους υπηρεσιών και προμηθειών για να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη οικονομικά και αποδοτικά.

Υπηρεσίες Μαρίνας – Πρόσδεση σκαφών

Αναλαμβάνουμε την πρόσδεση του σκάφους σας στο λιμάνι ή τη μαρίνα της επιλογής σας. Βρισκόμαστε στο σημείο πρόσδεσης την ώρα της άφιξης σας και αναλαμβάνουμε την παροχή νερού και ηλεκτρισμού για το σκάφος σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εκ των προτέρων την ακριβή ώρα άφιξης.

Παροχή προμηθειών / εφοδίων

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια του σκάφους σας σε κάθε είδους τρόφιμα, γλυκίσματα, delicatessen, ροφήματα και αναψυκτικά, παραδοσιακά προϊόντα, αλκοολούχα ποτά, αναλώσιμα και άλλα είδη. Όλα τα προϊόντα είναι αρίστης ποιότητας και προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς ή την αγορά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το ελάχιστο ύψος παραγγελίας είναι 100 ευρώ.

Υπηρεσίες Επιβατών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άνετη μετακίνηση σας στην Κεφαλονιά με πολυτελή αυτοκίνητα, ενοικιαζόμενα οχήματα ή ταξί που θα σας περιμένουν στο σκάφος σας.

Ανεφοδιασμός Καυσίμων

Σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές καυσίμων παρέχουμε καύσιμα για το σκάφος σας, τα βοηθητικά σκάφη, τα σκάφη αναψυχής & τα jet skis, για εξωλέμβιες μηχανές κλπ. Στην Κεφαλονιά λειτουργεί σταθμός προμήθειας αφορολόγητων καυσίμων για επαγγελματικά σκάφη.

Ανταλλακτικά

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια σε κάθε είδους ανταλλακτικά και αξεσουάρ για το σκάφος σας όπως λιπαντικά, μπαταρίες, σχοινιά, δέστρες κ.α. όπως και για είδη που μπορεί να χρειαστείτε στην περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Για την καλύτερη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σας η παραγγελία και η παράδοση ανταλλακτικών πραγματοποιείται κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Τεχνική Υποστήριξη

Σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες και μηχανικούς σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για κάθε είδους βλάβη ή ζημιά που μπορεί να συμβεί στο σκάφος σας κατά τον κατάπλου, την παραμονή ή την αναχώρηση σας από την Κεφαλονιά.

Νηολόγηση και Πρακτόρευση Πλοίων και Σκαφών

Η Sea Supplies είναι ναυτιλιακό πρακτορείο αδειοδοτημένο για την πρακτόρευση πλοίων και σκαφών στην Κεφαλονιά. Αναλαμβάνουμε τη νηολόγηση σκαφών καθώς και την εκπροσώπηση σας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Νομικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο έμπειρων νομικών συμβούλων για την κάλυψη κάθε ανάγκης σας.

Μετεωρολογικές Προγνώσεις

Σας παρέχουμε επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προγνώσεις για την περιοχή ενδιαφέροντος σας.

Καθαριστήριο

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την παράδοση του ιματισμού σας σε συνεργασία με επαγγελματικά καθαριστήρια. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τον όγκο και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Μεταφορά / Αποστολή Αντικειμένων

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με αξιόπιστους ταχυμεταφορείς αναλαμβάνει την αποστολή αντικειμένων και εγγράφων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης αναλαμβάνουμε τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά αντικειμένων από και προς το σκάφος σας.

Διαχείμαση Σκαφών

Προσφέρουμε υπηρεσίες για τη συντήρηση και τη διαχείμαση ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών με επαγγελματισμό σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Η Sea Supplies προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως δωρεάν μεταφορά επιβατών από και προς τους λιμένες της Κεφαλονιάς (Σάμη, Αργοστόλι, Φισκάρδο, Πεσσάδα) και από και προς το Αεροδρόμιο τη Κεφαλονιάς. Σε συνεργασία με αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου αναλαμβάνουμε τη μεταφορά επιβατών, προσώπων VIP ή και ασθενών (σε περίπτωση ανάγκης) με ελικόπτερο από και προς την Κεφαλονιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας ή καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες

 

SEA SUPPLIES LTD
ΛΕΩΦ. ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΑΜΗ, 280-80, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

  • ΤΗΛ: (+30) 26740-22127
  • ΦΑΞ: (+30) 26740-22525
COPYRIGHT © 2020  |  ALL RIGHTS RESERVED ® SEA SUPPLIES LTD  |  MHTE 0458E81000077201   |  ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
COPYRIGHT © 2020  |  ALL RIGHTS RESERVED ® SEA SUPPLIES LTD
MHTE 0458E81000077201  | 
ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

MENU

a